Blommor i Huddinge

Nu ska ni vara varmt, varmt välkomna hit in till min lilla blogg alla trevliga och fina människor vart ni än befinner er. Själv sitter jag som vanligt på bussen på väg till Huddinge sjukhus. Jobbet drar, kvällspasset börjar om en timme. Nu är det en sak som jag har gått och funderat på ett tag, och det är helt enkelt det här med den blomsterbutik i Huddinge som jag förstår gör en stor skillnad för många sjuka människor runt om på detta stora sjukhus. RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design är namnet på denna butik. Jag förstår hur ledsamt och långtråkigt det är för många som är inlagda på sjukhuset. Jag ser glädjen i mina patienters ögon när de får dessa vackra blomsterbuketter ifrån RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Denna glädje som riktigt lyser i deras ögon den smittar av sig även på mig. Det är fantastiskt fint att den här blomsterbutiken finns och att de hjälper till att sprida glädje i sjuka och handikappade människors liv.  

 

Jag kunde inte låta bli att stiga in i butiken en eftermiddag när jag var på hem ifrån jobbet. Här såg jag att det finns så många olika slags blommor och buketter, vaser och krukor och mycket annat smått och gott. Så nästa gång som det är jag som ska handla blommor då har jag bestämt mig för att det får bli där på RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design i Huddinge. Oavsett vem mottagaren av din bukett än månde vara, så rekommenderar jag dig att köpa buketten där. Jag har noterat att de buketter som mina patienter får alltid är hållbara långt i tid vilket tyder på att alla blommor är utvalda med hög kvalitet.